Важно: дополнителен рок за полагање испити во Јануарско-февруарска сесија, 2019


ИЗВЕСТУВАЊЕ НА 14.02.2019 г. (четврток) КЕ СЕ ОРГАНИЗИРА ДОПОЛНИТЕЛЕН РОК ЗА ПОЛАГАЊЕ НА ИСПИТИ ОД ЈАНУАРСКО-ФЕВРУАРСКАТА СЕСИЈА, 2019. Повеќе информации на Огласните табли на факултетот. Пријавувањ...

04.02.2019 прочитано: 3141 повеќе →

Прв циклус: Заверка на зимски и упис на летен семестар 2018/2019


04 -15.02.2019, од 10,30-14,00 ч 1. ЗАВЕРКА на ЗИМСКИОТ семестар, 2018/2019 Потребни документи: Образец за заверка на семестар и уплата од 50,00 ден. административна такса 2.УПИС НА ЛЕТЕН СЕМЕС...

28.01.2019 прочитано: 13261 повеќе →

ВТОР ЦИКЛУС НА СТУДИИ:ЗАВЕРКА НА ЗИМСКИ И УПИС НА ЛЕТЕН СЕМЕСТАР 2018/2019


Од 07.02.2019 - 15.02.2019, од 1200-1400 часот во Службата за втор циклус на студии Заверката и уписот се однесуваат за генерација запишани студенти на втор циклус на ст...

28.01.2019 прочитано: 1338 повеќе →

Втор циклус: Втор уписен рок, 2018/2019


КОНКУРСОТ за запишување студенти на втор циклус студии ВТОР УПИСЕН РОК на студиските програми на Универзитет ,,Св.Кирил и Методиј“ во Скопје за учебната 2018/2019 е објавен на официјалната веб с...

04.01.2019 прочитано: 1969 повеќе →

Прв циклус на студии:пријавување за Јануарско-февруарска сесија, 2018/2019


ИЗВЕСТУВАЊЕ Од  28.12.2018 – 07.01.2019 год. ке биде отворена апликацијата за ON-LINE пријавување ЈАНУАРСКО-ФЕВРУАРСКА ИСПИТНА СЕСИЈА. ПРИЈАВУВАЊЕТО НА ИСПИТИТЕ Е ЗАДОЛЖИТЕЛНО Студе...

28.12.2018 прочитано: 4542 повеќе →

<< 1 2 3 4 5  ... >>