Прв академски час, учебна година 2018/2019


На 1.10.2018 год. (понеделник) со почеток во 11,00ч. во Аулата на Економскиот факултет на свечен начин ке се одбележи почетокот на новата академска година и  првиот академски час за студентите запишани на Економскиот факултет - Скопје, во првиот и вториот уписен рок. На церемонијата ке бидат поделени индексите на новата генерација студенти на факултетот.

Редовната настава за сите студентите ке започне од 2.10.2018 год. согласно објавениот распоред за настава.

Добредојдовте!


26.09.2018 прочитано: 3213