Свечена промоција на дипломирани и магистрирани кандидати


Во рамките на свеченото одбележување на патронатот на Економскиот факултет - Скопје, ке се одржат следните активности:

На 14.11.2018 (среда), со почеток во 11,00ч., во аулата на факултетот ке се одржи свечена промоција на дипломирани студенти во учебната 2017/2018.

На 15.11.2018 (четврток), со почеток во 11,00ч., во аулата на факултетот ке се одржи свечена церемонија на доделување на дипломите на магистрите на економски науки на Економскиот факултет - Скопје.

Честито!


09.11.2018 прочитано: 703