Прв циклус на студии:пријавување за Јануарско-февруарска сесија, 2018/2019


ИЗВЕСТУВАЊЕ

Од  28.12.2018 – 07.01.2019 год. ке биде отворена апликацијата за ON-LINE пријавување ЈАНУАРСКО-ФЕВРУАРСКА ИСПИТНА СЕСИЈА.

ПРИЈАВУВАЊЕТО НА ИСПИТИТЕ Е ЗАДОЛЖИТЕЛНО

Студентите кои не можат и/или не знаат да се пријават on-line истото можат да го направат на шалтерите на Службата за студентски прашања, најдоцна до 07.01.2019.

СТУДЕНТИТЕ КОИ НЕ СЕ ПРИЈАВИЛЕ ON-LINE НЕМА ДА ФИГУРИРААТ НА СПИСОЦИТЕ ЗА ПОЛАГАЊЕ НА ИСПИТ И НЕМА ДА МОЖАТ ИСТИОТ ДА ГО ПОЛАГААТ

СТУДЕНТИТЕ НА ДЕНОТ НА ОДРЖУВАЊЕТО НА ИСПИТОТ ЗАДОЛЖИТЕЛНО НОСАТ УРЕДНО ПОПОЛНЕТА ПРИЈАВА СО ЗАЛЕПЕНА/ЗАХЕФТАНА УПЛАТНИЦА ОД 50,00 ДЕН ЗА АДМИНИСТРАТИВНА ТАКСА

 


28.12.2018 прочитано: 4616