Свечено доделување на дипломи


На 13.11.2019 (среда), во Амфитеатар 1, со почеток во 11,00ч ке се одржи свечена церемонија на доделување на дипломи на магистрирани кандидати на Економски факултет - Скопје. Задолжително потпишување во Главната книга на магистрирани и облекување на свечена тога (10,30ч).

На 14.11.2019 (четврток), во Аулата на факултетот, со почеток во 12,00ч, ке се одржи свечена церемонија на доделување на дипломи на дипломираните кандидати на Економски факултет - Скопје. Задолжително потпишување во Главната книга на дипломирани и облекување на свечена тога (11,30ч).


08.11.2019 прочитано: 648