ПРВ ЦИКЛУС: Пријавување за Јануарско-февруарска сесија, 2020


 

ИЗВЕСТУВАЊЕ

Од  30.12.2019 - 09.01.2020 год. ке биде отворена апликацијата за ON-LINE пријавување за ЈАНУАРСКО-ФЕВРУАРСКАТА ИСПИТНА СЕСИЈА.

ПРИЈАВУВАЊЕТО НА ИСПИТИТЕ Е ЗАДОЛЖИТЕЛНО

Студентите кои не можат и/или не знаат да се пријават on-line истото можат да го направат на шалтерите на Службата за студентски прашања или да пријават проблем на administrator@eccf.ukim.edu.mk, најдоцна до 09.01.2020.

НА ДЕНОТ НА ОДРЖУВАЊЕТО НА ИСПИТОТ СТУДЕНТИТЕ ЗАДОЛЖИТЕЛНО НОСАТ ИНДЕКС И УРЕДНО ПОПОЛНЕТА ПРИЈАВА ЗА ИСПИТ.

 

 

 

 


27.12.2019 прочитано: 3241