Проектен конкурс за доделување на стипендии


РСМ Македонија во соработка со Економски факултет - Скопје објавува:

Проектен конкурс за доделување на стипендии

Применете го вашето знаење во изработка на проектна задача со можност да добиете стипендија за учебната 2017/18 година и можност за извршување на пракса во една од најголемите и најреномираните компании за ревизија, сметководство и даноци.

Кога:
Септември-Ноември
2017 година

Презентација на
25.09.2017 во 10 часот

Каде:
Економски факултет – Скопје

Контактирајте не на:
spasija.elenova@rsmmk.mk

Пријавување до 30.09.2017

Целосната верзија од флаерот може да ја преземете на следниов линк.


24.09.2017 прочитано: 3272