Програмата „Надобрите од Југоистокот“ 2020-2021


 

Best of South East   ( „Најдобрите од Југоистокот“ ) за академската 2020-2021 

Детални информации за повикот ОВДЕ  

 

Со почит,

Економски факултет-Скопје,УКИМ

 

 


26.11.2019 прочитано: 181